Maak-het-zelf Sambalpakket

Voor de liefhebbers van vers gemaakte sambal heeft Hot Pepper King (HPK) een pakket ontwikkeld waarmee heel gemakkelijk thuis verse sambal kan worden gemaakt.

Voor meer informatie:

Sambalpakket

Maak-het-zelf Sambalpakket

Voor de liefhebbers van vers gemaakte sambal heeft Hot Pepper King (HPK) een pakket ontwikkeld waarmee heel gemakkelijk thuis verse sambal kan worden gemaakt. Bijna alle ingrediënten zitten in het pakket. De bereiding is simpel en kost maar 15 minuten.

Met het pakket speelt HPK in op de toenemende trend in van groentepakketten met daarin de ingrediënten voor een complete maaltijd of gerecht.

Het pakket bestaat uit:   

  • verse pepers
  • verse ui
  • verse knoflook

Er zit ook 20 ml ketjap in het pakket. U dient alleen nog donkere suiker en zout toe te voegen. Op de wikkel staat het recept in duidelijke stappen uitgelegd.

Het pakket is gluten-en lactosevrij en is daarmee voor iedere consument geschikt. De bereidde sambal is een aantal weken houdbaar in de koelkast.

De HPK sambal is mild van smaak en daarmee heel geschikt voor iedere keuken. De echte liefhebber maakt eenvoudig een extra pittige sambal door de zaadjes en zaadlijsten te laten zitten.

Hot Pepper King is een peperkwekerij gevestigd in Pijnacker-Nootdorp.  HPK is gespecialiseerd in het kweken van een breed pallet aan soorten hete pepers.

Voor meer informatie:
Joost van Luijk 06 24674461
Joost@hotpepperking.com

sambal-pakket.jpg

Website door Westdesign | © 2024 Hot Pepper King | Disclaimer | Privacyreglement